Wednesday, 13 June 2012

Angan Yang Tak Sudah

Assalamualaikum.
*tak jawab dosa, kalau jawab sayang!

eh eh asal pagi pagi aku dah bersayang sayang bagai pulak nie? buang tebiat apa! ok this entry might be the shortess one because i nak pi keluaq antaq resume. hah kan terkeluaq loghat kedah. as you know aku sekarang nie dah ada cop dekat dahi besar-besar "PENGANGGUR TERHORMAT" kau ada? jangan tanya pasai apa sebab aku tengah sedih nie. loklak betui Hadi oii. kerja apa yang aku nak pi serbu? 

*hah ce teka aku nak mintak kerja apa? sapa betul aku bagi gula gula hacks!

apa? kerani? ish bukan la!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
navy?

haha sejak bila navy pegang kapur bagai. 

ok la tada.


C . I . K . G . U

Ok aku nak mintak kerja sebagai cikgu. ulang suara C.I.K.G.U. hah pandai pun anak murid saya hari nie. You all semua boleh panggil saya Cikgu Adi. hah nama nak gelamor jew. tau kat mak cik senah sebelah rumah mati aku. belum apa apa dah berangan lebih. Of kos la kan kena ada adegan panas dan hangat kalau nak melariskan filem! Sudah Hadi oiii. Sudah cukup sudah, sampai di saja. Ok i will leave first. sorry for broken english. Ohmyenglish la kan.



till now

Assalamualaikum

kbai


p/s : doakan aku dapat kerja. aku dah kebinggungan duduk kat rumah hampir 2 bulan lebih. doa banyak banyak tau! OK aku tak jemu nak mintak jadi cikgu. sebab itu memang IMPIAN aku.

3 comments:

  1. Wah cikgu adi org kedah ka?? :D
    Good luck cikgu adi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya bukan orang kedah. sipi sipi je. saya asal perak. thanks syahirah. rajin rajin la singgah blog picisan nie.

      Delete
  2. owh berjiran la ye begitu :D
    wlcome. same goes to you :)

    ReplyDelete